Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.

Veel gestelde vragen

Hopelijk vind je hier een antwoord op je vraag.


Voor een lage rente en een snelle acceptatie is het van belang om ons een kopie te mailen van je legitimatie en recente loonstroken. Ben je ondernemer dan dien je ons in eerste instantie alleen maar je legitimatie en K.v.K. nummer door te geven. Mogelijk dat we in tweede instantie je meest recente jaarcijfers opvragen.Jazeker dat is altijd mogelijk. Je kunt er dan voor kiezen om de financiering in privé te sluiten (Persoonlijke lening, Doorlopend krediet, Huurkoop) of het middels een zakelijke leningsovereenkomst te regelen (Financiële Lease), die we tegen zeer aantrekkelijke condities aanbieden.In principe is dit mogelijk. Uiteraard moet de investering passen in de toekomstplannen en dient er wellicht een contante aanbetaling (of inruil) te worden gedaan.In principe is dit mogelijk. Een en ander hangt af van je inkomen en welk soort dienstverband je hebt. Het beste is om de aanvraag op Mobillie.nl zover en zo duidelijk mogelijk in te vullen, met de bijbehorende kopieën van je loonstrook en arbeidscontract. Wij gaan vervolgens aan de slag om te trachten u een passend voorstel te doen.Jazeker dat is altijd mogelijk. Vul je aanvraag in op de Mobillie.nl en wij nemen die meteen in behandeling. Zelfs wanneer je een aanbieding van een van onze collega’s hebt ontvangen, loont het een concurrerende aanvraag bij Mobillie.nl te doen.Standaard is er niets inbegrepen bij de financiering van de auto via Mobillie.nl. Uiteraard is het mogelijk om de autoverzekering via onze bemiddeling te sluiten. U kunt op onze website vrijblijvend een berekening maken en uzelf overtuigen van de kwaliteit van de polisvoorwaarden en de lage prijs.Vanaf de leverdatum ben je meteen economisch eigenaar van de auto. In de meeste gevallen ben je ook direct juridisch eigenaar.In de meeste gevallen kun je zelf bepalen hoelang de lening loopt. Uiteraard speelt het bouwjaar wel een rol in de looptijd van de financiering. Samen met jou zoeken we vervolgens altijd naar een passende oplossing.In principe is er geen maximale looptijd, echter speelt de leeftijd van de auto, de periode dat je er mee wilt rijden en je wensen m.b.t. de hoogte van de maandtermijn een rol.Helaas, dan kunnen wij je niet van dienst zijn.
Bij de meeste Mobillie.nl contracten mag je op ieder gewenst moment boetevrij inlossen. Wanneer dit niet het geval is vermelden we dat vooraf in de voorwaarden.Nee, wanneer je de auto in privé koopt en financiert is dit niet van toepassing. Wanneer je de auto zakelijk koopt en financiert en je rijdt meer dan 500 kilometer per jaar privé, dan dien je bijtelling te betalen. Meer informatie over dit onderwerp vind je op de website van de Belastingdienst.Bij Mobillie.nl tref je naast het brede, actuele aanbod van auto’s de beste kredietfaciliteiten aan. We werken samen met alle op Nederlandse bodem actieve banken en je krijgt van ons altijd een advies op maat.We helpen je stap voor stap door het proces. Belangrijk om te weten is dat je zelf invloed hebt op de snelheid van het proces en de hoogte van de prijs. Wanneer je een auto hebt gevonden, weten we om welk bedrag het gaat. Bij het ingeven van je aanvraaggegevens is het van belang dat gegevens compleet zijn en dat je de stukken die de bank van je wilt zien, goed zichtbaar worden bijgesloten.


Mijn vraag staat er niet bij!

Neem gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag!

Neem contact op

Achter de schermen

Om je een idee te geven hoe het proces verloopt, hierbij een korte opsomming van de werkzaamheden:

Gegevens controleren
Wanneer we je aanvraag binnen krijgen controleren wij of de gegevens compleet zijn. Het helpt uiteraard wanneer dit zo is, want dan zetten we je aanvraag meteen door naar onze banken. Zijn er nog vragen, dan bellen of mailen we je.

Banken
Onze banken beoordelen je aanvraag en geven ons onverwijld een reactie. Deze reactie kan zijn:

1. Goed gekeurd, wij sturen je direct de contractbevestiging.
2. Afgekeurd, wij sturen je direct de bevestiging hiervan en kunnen helaas niets meer voor je betekenen.
3. Goedgekeurd mits, we overleggen met elkaar hoe we tot een goedkeuring kunnen komen.

Autodealer
Wanneer de kredietaanvraag is goedgekeurd ga je met de contractbevestiging naar de dealer om de koopovereenkomst is orde te maken. Je geeft ons door wat het exacte bij te betalen bedrag wordt.

Ondertekening
Je ontvangt per mail het contract dat u ondertekend retourneert.

Uitbetaling
Wij maken het overeengekomen bedrag over aan de autodealer en je haalt je droomauto op.